Serigrafie

Serigrafia este folosită pentru personalizarea suprafețelor plane și netede. Prin această tehnică se imprimă texte, imagini sau logo-uri pe produse promoționale din diverse materiale: textile, hârtie, plastic. Se recomandă a se folosi la cantități mari, având avantajul unei calități foarte bune și rezistență a imprimării. Cel mai des este folosită la personalizarea de plase, agende, mape, brichete, tricouri și pixuri.

Tampografie

Tampografia este o metodă de personalizare multi-color a produselor promoționale cu suprafețe diverse. Este recomandată atât pe cantități mici cât și mari. Produse promoționale personalizate prin această tehnică sunt: mingi antistres, memory stick USB, rame foto, căni, lanterne.

Gravura laser

Gravura laser se realizează prin folosirea unui fascicul laser care inscripționează logo-ul sau textul dorit pe o suprafață de lemn, metal sau sticlă. Se pot personaliza: pixuri si brelocuri din metal sau lemn, portcard-uri, trofee, ceasuri, termosuri.

Imprimare digitală

Imprimarea digitală se face pe materiale textile din bumbac, indiferent de complexitatea imaginii (tricouri, șorțuri, plase).

Transfer termic

Transferul termic este metodă prin care o imagine de pe o suprafață imprimată digital se transferă cu ajutorul unei prese termice pe un produs promoțional textil.  Exemple de produse cel mai des personalizate cu această tehnică : tricouri, genți, geci, umbrele, borsete.

Broderie

Broderia este o tehnică de personalizare a produselor textile cu suprafețe plane sau neregulate.  Întotdeauna această metodă va oferii o notă de eleganță oricărui produs: cămașă, tricou, șorț, șapcă, geacă, prosop, rucsac.

Embosare, folio - timbru sec

Prin emboss se creează o imagine in relief a unui logo cu ajutorului unei matrițe. Această tehnică de personalizare se folosește la cărți de vizită, diplome, mape, pliante.

Prin timbru sec se creează o imagine în adâncime a unui logo cu ajutorul unei matrițe. Cel mai des este folosită pentru personalizarea produselor din piele sau imitație piele: agende, portofele, brelocuri, portcard-uri.

Folio este tehnica de personalizare prin care se creează o imagine cu ajutorul unei matrițe iar in procesul de inscripționare se folosește foiță de aur sau de argint.