Tot ceea ce trebuie să faci pentru a găsi soluția potrivită în a-ți promova brandul este să îți lași mintea să zboare. Să îți permiți să zâmbești, să te relaxezi și să începi o joacă de copil……VISEAZĂ.

Și dacă îți este frică să zbori singur, DLT Image îți colorează imaginația cu un zbor de fluture și îți arată că a-ți promova brandul înseamnă mai mult decât un pix de plastic personalizat cu un logo. Produsele promoționale sunt mai mult decât un pix personalizat sau un tricou imprimat cu un logo. Sunt instrumente importante de publicitate pentru companii, organizații sau orice fel de afacere. Toți vrem să ne facem cunoscut brandul unui public cât mai larg, dar nu știm cum.

DLT Image te învață să te joci cu produsele promoționale. Asta ar trebui să facă fiecare marketer pentru a-și promova cu succes brandul.

Gândește OUTSIDE the BOX pentru a-ți imprima brandul în mintea consumatorului. Fii creativ!

Și primul pas este să îți cunoști publicul țintă. Să știi care este stilul lui de viață, ce îl face să râdă și care sunt principiile după care se ghidează. Alege să oferi consumatorului acel produs promoțional pe care îl va iubi 100% sau de care are nevoie. Poate fi o cană, un tricou  sau un pix. Nu știi ce să alegi? Atunci oferă ceea ce ție îți place și sigur va fi iubit și de alții.

Consumatorii de produse promoționale devin mult mai conștienți de brandul unei companii și și-l amintesc mult mai repede atunci când văd logo-ul pe un produs promoțional pe care îl folosesc zi de zi. Are sens, nu-i așa?

 

ON TIME ok1